siglatentv

Magazin Haine Femei Big Mag

Ce emisiune urmarești la TEN TV ?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Magazin Haine - BIG-Mag.ro

BIG-Mag.ro 

Sala Evenimente A&O Lugoj

restaurant nunta botez lugoj ao

www.banatenii.ro

banatenii

Dj Foto & Video Nunta sau Botez

Dj-Foto_Video.com 

Servicii complete pentru Nunta sau Botez. Muzica cu Dj, Foto-Video, Schela de Lumini, Lumini Decorative, Fum pentru Dansul Mirilor, Artificii, Gheata Carbonica in Pahare, Masina de Baloane, Video Proiector cu Ecran Mare. Asiguram servicii in Timisoara, Lugoj, Caransebes, Resita, Baile Herculane, Oravita, Moldova Noua, Germania si Austria. Oferte si detalii pe www.dj-foto-video.com sau la Tel: 0721153242


BASARABENI ÎN VIZITĂ LA TIMIȘOARA - 9 SEPTEMBRIE

basarabeni timisoaraCu ajutorul proiectului ”Vizitează-ți țara”!, un grup de peste 50 de basarabeni a avut ocazia în aceste zile să vină pentru prima dată în România. Una dintre destinațiile principale vizate de către organizatorii proiectului a fost chiar Timișoara. Proiectul are ca scop aducerea basarabenilor împreună cu românii și cunoașterea țării mamă. Vizitatorii au astfel, posibilitatea să își cunoască originile și să interacționeze cu cetățeni români în aceeași limbă.
 
Cătălin Hogiu, reprezentant Acțiunea 2012:
Acțiunea 2012 este o federație de ONG-uri constituite pe teritoriul României. Corespondenții noștri din Basarabia se numesc ”Tinerii Moldovei”, dar noi ne desfășurăm activitatea în România. La Timișoara am venit la chemarea partenerilor noștri, inclusiv la chemarea Consiliului Județean Timiș, parteneri în proiectul Cunoaște-ți țara. Acest proiect l-am inițiat în urmă cu un an de zile și presupune aducerea a 100.000 de basarabeni, care nu au mai fost niciodată pe teritoriul României. Scopul este ca vizitatorii să cunoască personal țara, să viziteze diferite regiuni și să își formeze propria opinie. Până acum am reușit să aducem 40.000 de basarabeni
Consiliul Județean Timiș susține inițiativa cetățenilor din Republica Moldova și a sprijinit delegația acestora prin asigurarea cazării pe parcursul celor trei zile de vizită și intrări gratuite la muzee și diferitele instituții culturale din Timișoara.
 
Roxana Iliescu, vicepreședinte CJ Timiș (PMP):
Este un moment important pentru Timiș, vizita cetățenilor din Basarabia. Noi continuăm să îi sprijinim pe frații noștri de peste Prut, ca să își cunoască patria mamă, să cunoască în mod special Timișul și Timișoara, în special instituțiile culturale. Îi sprijinim financiar. Alocăm anumite sume de bani în funcție de nevoile pe care le au. Nu exclusiv, până acum mă bucur să aflu că un aport semnificativ, extrem de important l-a avut Mitropolia Banatului
Inițierea proiectului ”Acțiunea 2012” a pornit de la anumite statistici care susțineau că 70% dintre basarabeni nu au fost niciodată în România și nu își cunosc originile, scopul proiectului fiind acela ca cetățenii moldoveni să cunoască România în realitate. 
 
basarabeni, vizita, timisoara, proiect, ong

Add comment

Vă rugăm să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în material. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obșcene, atacuri la persoana autorului materialului, afisarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, înjurii aduse celorlalți cititori care au scris un comentariu se va sancționa prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul tentv.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Întreaga responsabilitate a formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Security code
Refresh

ten tv lugoj live

Știri și Evenimente Recente

Forajele de apă de pe malurile Timişului, în pericol din cauza gunoaielor
gunoaie timisMalul Timișului, de la Măguri și până aproape de Uzina de Apă Nr.1 a Lugojului, a devenit principala groapă de gunoi a orașului, după închiderea deponeului municipiului.
A­cest fapt îi ne­mul­țu­mește pe locuitorii satului Tapia, care au făcut numeroase sesizări la Primărie, rămase însă fără nicio rezolvare.
Zeci de mii de tone de gunoaie domină, în amonte de Lugoj, malul stâng al Ti­mi­șului, din apropierea U­zi­nei de Apă Nr. 1 și până la Mă­guri.
Majoritatea celor care le aruncă sunt lugojeni, care la adăpostul întunericului își “revarsă” mizeriile din curți în locuri, care până nu de­mult erau preferatele altor lugojeni pentru a merge vara la plajă sau la un grătar.Ba mai mult, în nesimțirea lor, gunoierii au ajuns să își des­carce deșeurile chiar în mij­lo­cul drumulurilor pe care circulă sătenii din Tapia, pentru a ajunge la terenurile agricole sau chiar peste fântânile de foraj ale Merdianului.
 
 
sursa:redesteptarea.ro
O nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Lugoj
consiliul local lugoj 5aPrimarul Francisc Boldea a convocat pentru joi, 11 ianuarie, de la ora 14, o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local Lugoj.
Pe ordinea de zi a şedinţei sunt înscrise următoarele proiecte de hotărâri:
  • Numirea unor membri în Consiliul de Administraţie al S.C. ,,Meridian 22” S.A. Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;
  • Aprobarea acoperirii definitive a deficitului secțiunii de dezvoltare,  pentru anul 2017, în sumă de 9.006.017,14 lei din excedentul anului 2016. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;
  • Aprobarea utilizării excedentului bugetar al anului 2017. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;
  • Solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al Statului Român și din administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Municipiului Lugoj, județul Timiș a unei părți din imobilul 1252 situat în municipiul Lugoj, str. Timișorii nr. 124. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.

sursa: lugojexpres.ro

Teren gratuit de la Primăria Boldur pentru tinerii care doresc să-și construiască o casă
boldur 2 1Tinerii care sunt dispuși să lase aglomeraţia din Lugoj pot primi gratuit o parcelă de teren în Boldur.
Îmbătrânirea populației din comună și natalitatea scăzută l-a determinat pe primarul Cristian Stoi să demareze un proiect prin care să-i atragă pe tineri oferindu-le terenuri, cu condiţia ca aceştia să figureze cu domiciliul în raza Boldurului.
În prezent, administrația locală lucrează la un plan urbanistic zonal atât în Boldur, cât şi în Jabăr, pentru a oferi celor interesaţi din comună, dar şi celor din afara localităţii, terenuri pentru a-şi construi case.
După cum prevede legea, o parte din parcele vor fi date cu titlu gratuit, iar toate suprafețele vor dispune de utilităţile necesare precum drum, apă, curent şi canalizare.
 
sursa: redesteptarea.ro
 
167708