10 oameni în Terapie Intensivă și 10 focare în Timiș. Făgetul se apropie de 60 de cazuri

Peste 1.000 de cazuri noi de infectări cu SARS-CoV2 în ultimele 24 de ore la nivel național și 58 de bolnavi noi, transmite GCS. La nivelul județului nu s-a mai înregistrat niciun deces din cauza Covid-19, dar zece oameni se află la ATI. Sunt, în continuare, zece focare active și cazuri noi în Făget, oraș aflat în carantină.

Sâmbătă dimineață, în spitalele din Timiș, erau internate 173 de persoane confirmate cu Covid-19.

elefant.ro S-a ajuns la 1.291 de bolnavi de Covid-19 în județul nostru, din care 58 în ultimele 24 de ore, când au fost prelucrate în total un număr de 1.092 de teste. De la începutul pandemiei și până acum, 145 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus. Niciuna nu a fost externată la cerere în ultimele 24 de ore. Vineri, în Timiș au fost introduse în carantină 369 de persoane și 42 au intrat în izolare.

DSP desfășoară 33 de anchete epidemiologice și a finalizat 25 de vineri până sâmbătă. Specialiștii în sănătate publică raportează tot zece focare active, aflate în supraveghere.

Conform DSP, la Făget s-au înregistrat trei cazuri noi în ultimele 24 de ore, astfel că de la 55 de cazuri câte erau vineri s-a ajuns la 58. Doi oameni au murit în orașul aflat în carantină, de la început.

Focarele active, același număr ca și cel raportat vineri, sunt în fabrici și în spitale, dar și la un centru de îngrijiri paliative și la un centru pentru minori:Timișoara – Unitate procesare carne – 215 cazuri confirmate
Timișoara – unitate sanitară cu paturi în regim privat – 6 cazuri confirmate
Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 12 cazuri confirmate
Unitate Economică – 3 cazuri confirmate
Comunitate sat/comună – 11 cazuri confirmate
Centru privat de îngrijiri paliative – 13 cazuri confirmate
Unitate Economică – 5 cazuri confirmate
Spitalul Municipal Timișoara – 4 cazuri confirmate
Centru pentru minori – 3 cazuri confirmate
Făget – 58 de cazuri confirmate din care 2 decese.

tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *