11 MEDALII PENTRU GIMNAȘTI

Emoțiile au trecut pentru cei mai mici dintre gimnaștii Clubului Sportiv Școlar Lugoj, care timp de trei zile, la finalul săptămânii trecute, a găzduit Campionatul Național de Gimnastică pentru Juniori III, la individual compus, aparate și pe echipe, pentru nivelul I și II. Emoțiile s-au dovedit a fi constructive pentru gimnaști care au câștigat nu mai puțin de 11 medalii, dintre care patru de aur, cinci de argint și două de bronz. În prima zi de concurs CSȘ Lugoj și-a adjudecat trei medalii: locul I pe echipe, locul I la individual compus prin Zeno Kiss și locul II la individual compus prin Flavian Bolkis. În finala pe aparate, gimnaștii lugojeni au mai câștigat 8 medalii. Zeno Kiss – locul I la paralele, locul II la cal și inele, și locul III la bara. Flavian Bolkis a mai obținut locul I la inele, locul II la sol și  paralele și locul III la cal.

Zeno Kiss, gimnast:

 Ce medalii ai câștigat la acest concurs? Trei de aur, două de argint și una de bronz. Cum ți se pare acestă performanță? Bună. Concursul cum ți s-a părut? Destul de greu. De ce a fost greu? Pentru că am avut multă concurență. Ai avut emoții? În primul concurs da, în al doilea nu. În al doilea au mai trecut emoțiile, te-ai obișnuit cu concursul. Da

Flavian Bolkis, gimnast:

Am câștigat șase medalii, două de aur, trei de argint și una de bronz. E o performanță mare pentru tine? Da. Cum ți s-a părut concursul? Mi s-a părut frumos.

Raul Sandolariu, gimnast:

Cum ți s-a părut concursul? Bun. N-am avut nicio ratare și am ieșit pe locul V pe individual. Acesta este un lucru bun. Da. Te motivează pe mai departe. Da. Ce planuri ai pentru viitor? Să devin mai bun și să îmi înving teama. Ce teamă ai? La aparate, să nu mă lovesc

Despre rezultate, dar și despre organizare, Aurel Muntean, unul dintre antrenorii sportivilor a avut doar cuvinte de laudă.

Aurel Muntean, antrenor:

Acest campionat a fost binevenit. Ne bucurăm foarte mult că l-am organizat, împreună cu Federația Română de gimnastică . că ne-a adus satisfacții deosebite prin modul în care au concurat spoirtivii noștri, și prin medaliile și diplomele care le-au obținut. Ați putea să-mi evidențiați anumiți sportivi lugojeni care s-au făcut remarcați? În general aș vrea să evidențiez echipa. A fost și concurs pe echipe și a ieșit campionaă națională, iar cei doi sportivi evidențiați la individual compus, Zeno Kiss și Flavian Bolkis au luat locul I și locul al II-lea la toate aparatele. În rest au mers și ceilalți foarte bine, dar ei s-au remarcat în mod deosebit.

La Campionatul Național de la Lugoj au luat parte 36 de sportivi de la 9 cluburi din țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *