40 DE GROPI, ASFALTATE DE MERIDIAN

Societatea de apă și canalizare a Lugojului, Meridian 22, are planificată pentru perioada următoare o nouă acțiune de asfaltare a peste 40 de gropi rămase după remedierea avariilor zilnice la apă și canal. Potrivit reprezentanților societății, lucrările vor cuprinde atât Lugojul român, cât și Lugojul german, urmând să fie folosită o cantitate de 30 de tone de asfalt. Suma care va fi plătită furnizorului pentru aceste lucrări este de aproximativ 15.000 de lei.

Florin Iovescu, director interimar Meridian 22:

În baza contractului de delegare încheiat cu Primăria Lugoj pentru următorii cinci ani, societatea noastră are datoria față de Primăria Lugoj, dar și obligația morală față de cetățenii orașului nostru să aducă trotuarul și carosabilul la starea inițială. Aceasta implică intervenții zilnice ale societății noastre. În acest moment avem în lucru, în următoarele zile vom lucra pentru a rezolva problemele legate de apariția celor 40 de gropi. Vom interveni începând de luni pentru a remedia această situație inconfortabilă pentru lugojeni. Avem încheiat un contract încheiat cu o firmă de pe raza municipiului nostru pentru a achiziționa mixtura asfaltică

Planul de lucrări cuprinde străzile Brediceanu, Cotu-Mic, Eminescu, Magnoliei și Xenopol. Între timp, Primăria Lugoj a început pregătirea mai multor străzi din Cotu-Mic pentru modernizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *