800 DE TRICOURI DONATE CSȘ LUGOJ

Clubul Sportiv Școlar Lugoj a primit o importantă donație de echipament sportiv de la un fost luptător de greco-romane de valoare al Lugojului, multiplu medaliat național și balcanic: David-Nicolae Strezariu. Stabilit în Germania, lugojeanul, profesor de educație fizică și sport, ajută de mai mulți ani sportivii din Lugoj prin donații de echipamente. În această vară, Nicolae Strezariu a adus 800 de tricouri noi pentru sportivii și profesorii din cadrul Clubului Sportiv Școlar. 600 de tricouri au fost distribuite sportivilor, iar 100 lcadrelor didactice și colaboratorilor.

Simion Moatăr, director CSȘ Lugoj:

Marele nostru campion, profesorul Nicu Strezariu, plecat în Germania, este mereu alături de noi. În fiecare an ne face câte o surpriză. În acest an a fost chiar o surpriză de proporții, făcându-ne o donație de la clubul unde el își desfășoara activitatea de 800 de tricouri pentru copiii clubului nostru. Cât sunt de folositoare aceste tricouri? Sunt folositoare pentru că sunt tricouri noi, unele dintre ele colegii chiar îmi spuneau că doresc să le facă ca și echipament de joc, iar altele sunt folosesite ca tricouri de antrenament. Sunt tricouri de la Heilbronn din Germania, acolo unde domnul profesor își desfășoară activitatea

David-Nicolae Strezariu s-a format ca luptător, la stilul greco-romane, sub coordonarea antrenorului Aurel Ciosa și a fost coleg de generație cu alți luptători de valoare ai Lugojului precum Radu Strubert sau Dan Ciucu. În cariera de sportiv, Strezariu a obținut titluri de campion național la toate nivelurile de vârstă, a fost campion balcanic și s-a clasat pe locul cinci la europenele de juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *