A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CASTRARE

Asociația Free Amely Lugoj a demarat campania de castrare a câinilor și pisicilor din satele și comunele din jurul Lugojului. Prima etapă a fost la Lugoj, în perioada 03-04 august, apoi cea de-a doua s-a defășurat la Darova în perioada 17-18 august. În total, în cele două etape au fost castrate nu mai puțin de 80 de animale.

Elena Balaj- președinte Free Amely 

La Lugoj am castrat 45 de animale, iar la Darova, în weekendul care tocmai s-a încheiat am castrat 35 de animale. Suntem extrem de mulțumiți, în special de campania de la Darova. Mulțumim pe această cale Primăriei, pentru că și-a dat acordul și pentru parteneriat. În cele două zile oamenii au fost receptivi, mai ales că au avut în comună și o nuntă și a fost și perioada concediilor, foarte mulți plecați. Fiind prima campanie de acest gen făcută de noi în Darova, am fost foarte mulțumiți, dar nu o să fie ultima în Darova.

Pentru a promova campania, organizatorii au mediatizat-o, atât în presa scrisă cât și în cea audio-video, dar și lipind afișe în localitățile în care se deplasează.

Elena Balaj- președinte Free Amely

Noi am fost la Primărie, pentru contractul de parteneriat cu Primăria și am lipit afișe în toate satele ce aparțin comunei Darova. Deci oamenii știau și de pe afișe și din presăși majoritatea s-au programat, dar au fost și neprogramați care au venit. Cât a lucrat echipa de medici? Am avut doi medici și un voluntar. Aceștia au lucrat sâmbătă până la 10.15, iar duminică am lucrat până la amiază, dar de la amiază și până seara la ora 19, efectiv am stat acolo și am așteptat că poate mai vin cetățeni care nu s-au programat Abia la ora 19 am început să adunăm lucrurile.

După campania de la Darova, urmează cea de la Nădrag, în perioada 31 august- 1 septembrie. Dar iată programul complet al campaniillor Free Amely

31.08- 01.09 – Nădrag

07-08. 09  Coșteiu

04-06.10 – Lugoj

12-13.10- Găvojdia

26-27.10- Boldur

02-03.11- Știuca

09-10.11- Traian Vuia

De reținut este faptul că cetățenii care au câini și pisici prin cartiere, chiar dacă nu sunt animalele personale, pot să le aducă și pe acestea, campania fiin absolot gratuită. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *