Accident mortal aproape de Moravita. Doi oameni au murit (VIDEO)

Accident mortal aproape de Moravita. Doi oameni au muritTragedia s-a petrecut în apropiere de localitatea timișeană Gherman. Din primele informații obținute de la fața locului, cei doi bărbați se îndreptau spre Moravița într-un autoturism Renault Clio. La un moment dat,

conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de autobuzul al cărui șofer, un bărbat de 47 de ani, conducea regulamentar din sensul opus.

Impactul a fost violent, iar cei doi bărbați din autoturismul Renault și-au pierdut viața pe loc. Pasagerul din dreapta a rămas încarcerat, iar pompierii s-au chinuit minute în șir să scoată trupul neînsuflețit din mașina distrusă.

Autobuzul era plin de muncitori, care lucrau la o fabrică în zonă. Niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Polițiștii de la Rutieră au început o anchetă și vor stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Cei doi oameni care au murit în urma accidentului au aproximativ 50 de ani și nu au fost încă identificați.

UPDATE. Un cititor Tion.ro a fost martor la accident și ne-a trimis imagini de la locul impactului. Acesta ne-a povestit că șoferul a fost desfigurat și că scenele au fost groaznice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *