ACTIVITĂȚI DE VARĂ LA CLUBUL COPIILOR

Clubul Copiilor Lugoj pregătește pentru elevi o vară plină de activități recreative și de formare personală. Sub denumirea “Clubul de vacanță”, profesorii îi așteaptă pe copii în lunile iulie și august la atelierul de robotică “RoboKids”, la atelierul de film și la atelierul de percuție cu tuburi. De asemenea, amatorii pot participa la activități sportive, intitulate “Activ Summer Camp” sau la școala de vară în limba engleză “FUNtastic English”. Vor exista și clasa de “Tehnici de pictură alternativă” sau “Infografie distractivă”. Acestea se adresează copiilor peste 7 ani care tot ceea trebuie să facă este să se înscrie la sediul clubului. Cursurile sunt gratuite, însă amatorii trebuie să se grăbească întrucât locurile sunt limitate.

Simona Berghin, director Clubul Copiilor Lugoj:

În acest an, împreună cu Primăria Municipiului Lugoj, Consiliul Local și Asociația Smart Creativ avem un program variat, intitulat “O vară activă”. Copiii cu vârsta de peste 7 ani pot găsi în luna iulie și două săptămâni din luna august o serie de activități. Informații suplimentare pot obține fie direct la noi la sediu, fie pe pagina de facebook sau săptămâna viitoare în mass media scrisă. Ce trebuie să facă copiii pentru a participa? Indicat ar fi să se inscrie, pentru că avem un număr limitat de locuri pentru fiecare activitate, doar să se înscrie și să-și anunțe participarea.

 De asemenea Clubul Copiilor se pregătește de un nou eveniment deoasebit. Din 2 iulie și până în 11 iulie va avea loc Tabăra Internațională de Ceramică “Happy DARO”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *