Adăpostul de câini dintre Tapia şi MăguriFree Amely se extinde

Adăpostul de câini al A­so­ciaţiei ”Free Amely” Lugoj, am­plasat între satele Tapia şi Măguri, se extinde pe o su­prafaţă de încă 120 de metri pătraţi.
Ad­mi­nis­tra­to­rii construiesc acolo încă zece boxe care pot să preia circa 40 de câini, pe lângă cei 76 existenţi în prezent.
 ”Va fi un padoc pentru că­ţeii fără mamă şi pentru ma­mele cu pui mici. Cele 10 încăperi sunt separate în­tre ele de ziduri. Una va a­vea rol de bucătărie, iar ce­lelalte sunt pentru caza­rea animalelor. Avem do­na­ţii din Danemarca şi Ger­ma­nia care acoperă o parte din investiţie, însă mai e ne­voie de bani, pentru că mai trebuie cumpărate materiale de construcţie. Aşteptăm cu drag şi voluntari care vor să dea o mână de ajutor la ri­di­carea padocului”, ne de­cla­ra Elena Balaj, preşedinte ”Free Amely” Lugoj.
Pe lângă fonduri, re­pre­zen­tanţii asociaţiei au ne­voie şi de alte lucruri, cum ar fi hrană pentru câini şi pisici, pături sau paie care să facă viaţa animalelor mai uşoară pe timpul iernii.
   ”Vine iarna şi înăuntru le punem pături sau haine vechi. Afară le aşternem pa­ie. De asemenea, e nevoie şi de hrană pentru pisici sau câini. Toate acestea, sunt lucruri care ne ajută foarte mult în perioada sezonului rece”, mai spunea Elena Balaj.
Cei care vor să ajute sau să ia legătura cu re­pre­zentanţii asociaţiei o pot face prin site.ul www. freeamely.ro, facebook sau telefonul 0731973866.
 
sursa:Redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *