Connect with us

Hi, what are you looking for?

Destinații

Aeroportul din Timișoara, pe locul trei în țară

Aeroportul Internațional din Timișoara se menține pe locul trei la nivel național în ceea ce privește numărul de pasageri dar și al transportului de mărfuri.

Posete si Genti Femei Modele Noi Magazin Big MagClasamentul este dominat în continuare de București – Otopeni, urmat de aeroportul din Cluj, arată Institutul Național de Statistică.

Deși măsurile de restricție au scăzut semnificativ în prima parte a acestui an, numărul de pasageri ai curselor aeriene a înregistrat o scădere abruptă.

Datele oficiale arată că aproape 3 milioane de pasageri au zburat cu avionul în primul semestru din anul acesta față de peste 4 milioane, în aceeași perioadă a anului trecut.

Aeroportul Traian Vuia – Timişoara a înregistrat, în primul semestru din 2021, 81.600 de pasageri îmbarcaţi şi 79.400 debarcaţi.

În ceea ce privește transportul aerian de mărfuri, pe aeroportul timișorean s-au înregistrat 900 de tone mărfuri încărcate şi 1.800 tone descărcate.

parfum pentru dama oferte big mag

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...