Connect with us

Ce cauti astazi ?

Breaking News

Alertă la Marea Neagră! Ruşii au lansat patru bombe asupra unui distrugător britanic

Este alertă totală a Marea Neagră! Toate agenţiile de presă internaţională anunţă faptul că ruşii au lansat patru bombe asupra unui distrugător britanic. Totul s-a întâmplat în apropiere de Crimeea.

Alertă totală în apele Mării Negre. Agenţiile de presă internaţională anunţă faptul că, în urmă cu doar câteva minute, un bombardier rusesc Su-24 a aruncat patru bombe în jurul distrugătorului britanic HMS Defender.

Alertă în Marea Neagră

Totul s-a întâmplat în apropierea Crimeei. Nava rusă a tras mai multe focuri de avertizare spre distrugătorul britanic apoi a lansat bombele. Ministerul rus al Apărării susține că nava britanică intrase în apele teritoriale ale Federației Ruse.

Decoratiuni Gradina si Terasa din Ciment Magazin Big MagPrea rusă spune că incidentul a avut loc astăzi, la prânz, iar bombardierul Suhoi a folosit doar lovituri de avertisment, la fel ca și nava marinei ruse, care a interceptat-o inițial pe cea britanică.

Explicaţiile oficialilor ruşi

“Distrugătorul intrase trei kilometri în interiorul apelor ruse, dar le-a părăsit la scurt timp după aceea”, au transmis oficiali ruși, care susțin că nava britanică a fost avertizată radio privind încălcarea apelor teritoriale, dar ar fi refuzat să țină seama de aceste avertismente, conform Reuters.

RIA Novosti a relatat că Ministerul Apărării din Rusia a convocat atașatul militar britanic în urma incidentului. Senatorul rus Serghei Tsekov a calificat mișcările navei de război drept o „încălcare flagrantă a normelor internaționale”.
capital.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...