ALICE ÎN ȚARA…VIRTUALĂ

Alice în Țara Minunilor este una dintre cele mai cunoscute povești clasice ale copilăriei. Însă cum ar fi dacă Alice ar ajunge într-o zi în… Țara Virtuală? Dacă ar avea Facebook, Instagram și canal de Youtube? Pentru tinerii din Lugoj, chiar de ziua lor, cei de la Asociația FOA – Fusion of Arts vor pune în scenă piesa Alice în Țara Digitală. Din distribuție fac parte chiar tinerii care învață actorie la școala de arte privată a orașului. Spectacolul va avea loc pe scena Teatrului “Traian Grozăvescu” vineri, 31 mai, cu începere de la orele 18. Regia este asigurată de Irina David, iar costumele sunt realizate de Rosana Căpraru.

Irina David- profesor de teatru FOA

M-au inspirat copiii care joacă în piesă. Căutam o piesă care să li se potrivească tuturor. Am zis să scriu o piesă nouă și să o adaptăm la vremurile contemporane, când copiii toată ziua sunt cu telefoanele în mână și așa a ieșit Alice în țara virtuală.

O altă piesă care va fi pusă în scenă de elevii clasei de teatru de la FOA este Nu vreau să mă însor, o adaptare după Țara lui Gufi de Matei Vișniec. Regia artistică a acestei piese îi aparține lui Cristian Alexandru, iar de costume s-a ocupat tot Rosana Căpraru. Spectacolul va avea loc duminică, 1 iunie, cu începere de la ora 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *