Alin Nica va fi învestit vineri preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

La aproape o lună de la alegerile locale, vineri, 23 octombrie, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, va fi învestit în funcţie. Constituirea noului Consiliu Judeţean şi alegerea noilor vicepreşedinţi nu va avea loc în aceeaşi zi, ci la o dată ulterioară.

Pantofi din piele Barbati - Magazin BIG MagCITEȘTE ȘI: Mașinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi înmatriculate din 1 ianuarie 2021

Săptămâna următoare va demara procesul de învestire în funcţii a primarilor aleşi la scrutinul din 27 septembrie. În acest an învestirile au întârziat faţă de alte dăţi, fiindcă au fost validaţi de către judecătorii şi consilierii locali, nu doar primarii, ca în trecut. Potrivit legii, validarea mandatelor de către judecători se face în termen de 20 de zile de la data alegerilor.

La finalul săptămânii viitoare, vineri, 23 octombrie, va avea loc şi învestirea în funcţie a noului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica. Constituirea noului Consiliu Judeţean şi alegerea celor doi vicepreşedinţi nu va avea loc însă tot vineri, ci la o dată care urmează să se stabilească ulterior. Alin Nica speră ca, până joi seara, să fie finalizate şi negocierile între PNL şi USR PLUS pentru constituirea unor majorităţi la nivelul judeţului Timiş.
sursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *