Amendă de 4700 de lei pentru un tânăr care a ieşit din casă la plimbare fără motiv

Surpriză de proporţii pentru poliţiştii care efectuează controale în trafic, în aceste zile, pentru a verifica declaraţiile celor care ies din casă.

Ei au observat un autoturism care circula cu viteză foarte mare, prin municipiul Reşiţa, unde limita este de 50 de kilometri pe oră.

Şoferul, un tânăr de 26 de ani, care rula cu 112 km/oră, nu avea nici declaraţia pe propria răspundere, cu privire la motivul deplasării.

În plus, avea şi inspecţia tehnică periodică a maşinii, expirată.

Astfel că, poliţiştii i-au aplicat două amenzi, în valoare totală de 4.700 de lei, a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de trei luni şi i-a fost retras şi certificatul de înmatriculare al maşinii.

“Tânărul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare totală de 2.700 de lei, retinerea permisului de conducere pentru 90 de zile și retragerea certificatului de înmatriculare al autovehiculului. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței”, transmite IPJ Caraş-Severin.

surs: sursadevest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *