Connect with us

Hi, what are you looking for?

Stiri

Amenințare cu bombă la un liceu din Timișoara si la Iulius Mall.

Un apel anonim la numărul unic de urgențe 112 anunța astăzi că o bombă a fost amplasată la Liceul Teologic Romano-Catolic Gerhardinum. De urgență au fost evacuați toți cei aflați în clădire, elevii întrerupându-și orele de curs.

Macheta accesorii telefoane Magazin Big MagPolițiștii Secției 1 Timișoara împreună cu pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș au efectuat verificări amănunțite. La fața locului a fost prezent și un echipaj de la ISU Banat.

În cele din urmă s-a stabilit că a fost vorba despre o alarmă falsă. Elevii s-au întors la ore iar polițiștii  fac verificări în vederea identificării persoanei care a lansat amenințarea cu bombă.

Alarma s-a dat si la Iulius Mall din Timisoara.

Din primele informatii, se pare ca apelul ar fi fost facut de o femeie cu probleme psihice, fortele de ordine fac cercetari.

Astazi, in jurul orei 11:40, politistii timisoreni au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, la un centru comercial din Timisoara, s-ar afla o bomba.

La fata locului au ajuns pirotehnistii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis, grupa Antitero din cadrul SRI si echipaje ISU Banat, care, in urma verificarilor, au stabilit ca este o alarma falsa, iar, in prezent, se fac verificari, in vederea depistarii persoanei care a alertat autoritatile fara un motiv intemeiat si pentru tragerea acesteia la raspundere transmit reprezentantii IPJ Timis.

Oferta sport de dama Magazin BIG Mag

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...