Anchetă în cazul petrecerii la care au participat Andreea Esca și zeci de influenceri

Reacție a autorităților în cazul petrecerii de inaugurare a unui hotele de pe Litoral, la care au participat Andreea Esca, Delia și zeci de influenceri.

Poliția Română a cerut IPJ Constanța să facă verificări după apariția imaginilor de la petrecerea privată de la inaugurarea unui hotel din stațiunea Olimp, unde nu ar fi fost respectate regulile de distanțare fizică și mulți dintre participanți nu au purtat mască de Produse nou adaugate Vara Magazin Big Magprotecție, după cum a declarat pentru emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, de la Libertatea, Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Din articolul Libertatea:

Petrecerea a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni, la inaugurarea complexului de patru stele Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. La eveniment, mediatizat atunci de Pro TV, au participat zeci de persoane, printre care și Andreea Esca, alături de artiști și influenceri.

Reprezentanții IPJ au declarat, pentru Libertatea, că luni 13 iulie, ”polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă se impune”.

paginademedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *