Aproape 300 de polițiști din toată țara sunt izolați la domiciliu

85 de polițiști de la Inspectoratul General al Poliției Române sunt în prezent în autoizolare la domiciliu, cei mai mulți dintre aceștia, în urma unor activități care nu au avut legătură cu serviciul, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Niciunul dintre ei nu a fost până acum confirmat cu coronavirus, conform surselor citate.

Pe de altă parte, surse din sindicatele de profil susțin că de la toate structurile Ministerului de Intrne sunt aproximativ 300 de persoane izolate la domiciliu. Aproape 200 dintre polițiști ar fi luat această măsură în legătură cu activitățile de serviciu, mai precizează sursele.

14 polițiști de la mai multe structuri din Capitală s-au autoizolat după ce au intrat în contact cu o persoană care a fost depistată cu coronavirus, așa cum a publicat deja G4Media.ro aici. Bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID 19 pe 13 martie, iar cu o săptămână înainte a mers la un meci de fotbal cu mai mulți agenți și șefi din poliție, conform acelorași surse. Meciul ar fi avut loc pe un teren situat în Bucureşti, acțiunea fiind organizată în afara orelor de program ale poliţiştilor.

sursa: G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *