ASFALT NOU PE DJ 691A SPRE CHARLOTTENBURG

Încă un drum județean din Timiș a fost reabilitat și inaugurat. De acum șoferii care vor cirula între localitățile Mașloc – Remetea Mică și Charlottenburg au la dispoziție asfalt ca-n palmă. Prin această investiție s-a realizat modernizarea infrastructurii, lățimea părții carosabile fiind prevăzută la 6 m, cu acostamente de 1 m. În total s-au modernizat 7 kilometri de drum, investitia ridicându-se la 4.858.341 lei, fonduri asigurate din bugetul Consiliului Județean Timiș.

Călin Dobra, președintele CJ Timiș (PSD):

Inaugurarea unui nou obiectiv de infrastructură rutieră a Consiliului Județean Timiș. E important acest drum pentru întreaga zonă și la ce țin foarte mult și e interesant, este un acces mult mai facil spre un obiectiv turistic, care să știti că este foarte căutat. S-au făcut și foarte multe videoclipuri în zona acestui obiectiv turistic, discutăm de Charlottenburg, satul rotund din județul Timiș, pentru că acest drum județean leagă de fapt Mașlocul, Remetea Mica și satul Charlottenburg

În cadrul proiectului de reabilitare, au mai fost realizate 28 de racorduri cu drumurile laterale, au fost reprofilate șanțurile existente și au fost amenajate noi șanțuri – din pământ sau beton – destinate scurgerii apelor meteorice de pe partea carosabilă. De asemenea, pentru reglementarea circulației și siguranță în trafic, pe acest tronson al DJ 691A s-au executat lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *