ASFALTAREA ÎN MILITARI, SISTATĂ DIN CAUZA PLOILOR

Lucrările de asfaltare a mai multor străzi, demarate la începutul lunii în cartierul de case Militari, de pe strada Timișoarei, au fost sistate. Motivul este legat de ploile  puternice căzute peste Lugoj în ultima perioadă. Până când s-a stricat vremea s-a reușit amenajarea unei părți din fundația drumului. Au fost puse straturile de piatră de stabilizare și susținere. Pentru a nu fi deteriorat de ploi ceea ce s-a făcut până acum, lucrările vor fi amânate până săptămâna viitoare.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugoj (PSD):

În cartierul Militari am găsit o firmă foarte bună din Timișoara care a venit la licitație pentru străzile 3, 4 și 5. S-a trecut la balastare, s-a depus un strat de aproape 30 cm. Urma să facem tasarea și asfaltarea. Am sistat săptămâna aceasta lucrările din cauza ploilor, care ar fi distrus tot ce am realizat prin balastare în perioada trecută, din cauza cantității mari de apă ce a căzut în cartier. De săptămâna viitoare vom relua lucrările, cu tasarea, asfaltarea stratului de bază, și apoi stratul de uzură și finisarea.

Primele construcții de case în cartierul Militari au demarat în urmă cu mai bine de șapte ani. Din cele 12 străzi prevăzute, până în prezent au fost asfaltate doar două. Reprezentanții administrației locale apreciază însă că lucrările în cartierul Militari vor fi finalizate până la 1 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *