Avertismentul medicului Virgil Musta: La primul semn de răceală, izolare la domiciliu.

Regulile sanitare și cele de distanțare trebuie păstrate și în timpul sărbătorilor din această iarnă, avertizează medicul Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II din cadrul Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara.

Bluze Rochii de Cracun Dama Magazin BIG MagDoctorul timișorean amintește că ne vom putea relaxa de sărbători doar în măsura în care respectăm regulile dar vom intra într-un nou tip de normalitate.

Medicul Virgil Musta mai precizează că trebuie să ne schimbăm stilul de viață pentru a putea depăși mai ușor viitoarele perioade de pandemie.

Șeful secției COVID-19 de la Spitalul “Victor Babeș” ne recomandă ca la orice semn de răceală să ne izolăm la domiciliu și să luăm legătura cu doctorul de familie pentru a urmări evoluția bolii sub supraveghere medicală. Febra ridicată timp de 3 – 4 zile sau reapariția febrei după o perioadă subfebrilă, tusea iritativă intensă, durerile musculare, de cap, oboseala și senzația de lipsă de aer sunt câteva din semnele clare ale infecției cu coronavirus. Doctorul Virgil Musta ne atrage atenția însă că dacă starea de sănătate se înrăutățește, să mergem imediat la spital pentru a putea primi, la timp, ajutorul specializat.
radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *