BLOCURILE ANL, APROAPE FINALIZATE

Cele două blocuri ANL, cu 60 de apartamente, care se construiesc pe str. Țesători, ar putea fi date în folosință de Crăciun. Asta dacă, Primăria Lugoj reușește să finalizeze lucrările privind realizarea aleilor, parcărilor, dar și racordurile la apă, energie și gaz a celor două blocuri. În ședința de joi, 26 septembrie, primarul Francisc Boldea le solicită consilierilor locali aprobarea sumei de 1,7 milioane pentru aceste lucrări.

Francisc Boldea, primarul municipiului  Lugoj (PSD):

Acum sunt 60 terminate până în decembrie. Între timp, am  pus la ședința de mâine a Consiliului local o rectificare de buget de 1,7 milioane lei necesari pentru a asigura utilitățile. Prin lege noi suntem obligați, dacă ei construiesc blocurile, noi să facem parcările, drumurile, alimentarea cu apă, gaz canal, energie electrică. Toate acestea trebuie să le aducă Primăria. Am făcut studiul de fezabilitate, am făcut tot ce trebuia. Realizarea, execuția și proiectarea costă în jur de 1,7 milioane de lei. Lucrul acesta trebuie să îl facem până în decembrie

Primarul Lugojului spune că în vecinătatea celor două blocuri, Agenția Națională de Locuințe a mai aprobat construcția a încă unui bloc, cu 30 de apartamente destinat medicilor și profesorilor. Edilul susține că mai sunt aprobate încă șase blocuri a câte 25 de apartamente, pentru cartierul Militari. Acolo însă, nu se începe construcția până în momentul deblocării transferului de teren de la MApN la Consiliul Local Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *