Blocurile ANL din Lugoj, sunt în continuare în lucru!

Municipalitatea lugojeană se pre­gătește de finalizarea lucrărilor și închirierea ultimelor locuințe construite prin programul ANL. Tinerii vor avea la dispoziție 60 de unități locative cu câte două camere.

CITEȘTE ȘI: [FOTO-VIDEO] Noul primar al Lugojului, Claudiu Buciu, a fost investit în funcție

Repartizarea apartamentelor din cele mai noi blocuri ANL, finalizate în primul trimestru al acestui an pe Aleea Ţesătorilor este Haine Sport Trening Femeiaproape, autoritățile locale fiind cu lucrările pe terminate.

În cadrul ultimului proiect, obligatoriu, aceasta fiind și contribuția primăriei Lugoj pentru a putea fi împărțite locuințele, au fost realizate racordurile la utilități și s-a pregătit fundația pe care urmează să fie amenajate parcările. Conform autorităților locale la blo­curile ANL, lucrările din cadrul proiectului de viabilizare sunt avansate.

”Constructorul a realizat până în prezent racordurile la apă și canalizare, conform caietului de sarcini și s-a executat tasarea dar și compactarea zonei unde vor fi amenajate parcările. Au fost montate și o parte din borduri și mai trebuie, doar, să se toarne stratul de asfalt prevăzut”, a precizat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

Blocurile ANL au trei etaje şi dispun de 60 de unități locative, apartamente cu două camere. În planul administrației locale mai este construcția unui alt bloc ANL, destinat pentru medici și profesori.
redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *