Bomba zilei! Primarul, infectat cu COVID imediat după alegeri.

Răsturnare de situație după alegerile locale! Un cunoscut primar a anunțat recent pe Facebook că a fost infectat cu COVID-19. Știrea vine ca un fulger, mai ales că era unul dintre câștigătorii detașați ai alegerilor locale de duminică.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, acesta făcând anunţul marţi după-amiază, pe pagina sa de socializare.

„Ieri am avut febră, iar în această dimineaţă nu am simţit gustul pastei de dinţi. Deoarece acestea sunt simptome ale infecţiei cu noul coronavirus, am făcut un test. Rezultatul a fost pozitiv. Mă simt puţin slăbit, dar per total sunt bine. Mâine mă duc la spital pentru o nouă examinare şi bineînţeles că voi urma recomandările medicilor. Numărul infecţiilor este în creştere, aşa că îndemn pe toată lumea să respecte regulile de prevenire”, a scris Antal Arpad, pe Facebook.

Victorie de răsunet a UDMR în Sfântu Gheorghe

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR la alegerile locale de duminică, a câștigat al patrulea mandat, a declarat liderul organizației județene Covasna, Tamas Sandor. Potrivit acestuia, numărătoarea paralelă făcută de UDMR Covasna indică faptul că Antal Arpad a câștigat și de această dată detașat în față contracandidaților săi.

„Eu mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot și le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și care îmi susțîn proiectele. În continuare doresc să fiu primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat și al celor care au stat acasă”, a declarat Antal Arpad.capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *