BREAKING NEWS Ciolacu: AVEM PROPUNEREA de PREMIER. Detaliu-cheie: CINE ESTE

Marcel Ciolacu a vorbit despre persoana pe care PSD o va nominaliza pentru funcţia de premier dacă moţiunea de cenzură va trece.

Marcel Ciolacu a oferit un detaliu cheie despre cel care va fi propunerea de premier din partea PSD, după moţiunea de cenzură. Liderul interimar al PSD a anunţat, luni seara, depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, moment în care a vorbit – întrebat fiind de către un jurnalist – despre propunerea de premier pe care o va avea PSD dacă moţiunea va trece.

CITESTE SI: Monica Anisie e prinsă în SCANDAL: Pe cine a pus director la Laserul de la Măgurele, după ce l-a demis pe academicianul Nicolae Zamfir

“Avem o propunere de prim-ministru. Nu este membru PSD în acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu.

PSD a depus moţiunea

PSD a depus moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”, a anunțat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. El a mai spus că negociază cu toate partidele parlamentare, mai puțin PNL și PMP, care sunt la guvernare.„Am depus moțiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină cu soluții pe care toți românii le așteptau, guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Rezultatul îl vedem cu toții – au scăpat total de sub control pandemia, au distrus economia și au prăbușit nivelul de trai al românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *