BUGETARII AU INTRAT ÎN MINIVACANȚĂ

Bugetarii au intrat într-o nouă minivacanță, astăzi fiind ultima la serviciu din această săptămână. Angajații la stat vor avea liber de mâine 15 august până luni, 20 august, după ce guvernul a adoptat o hotărâre prin care s-a stabilit ca și zilele de 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare în sistemul public. Ziua de 15 august, când se prăznuiește Adormirea Maicii Domnului, era deja declarată prin lege zi nelucrătoare. Drept urmare, instituțiile publice vor fi închise până luni. La Primăria Lugoj va funcționa doar compartimentul de stare civilă pentru preluare și eliberare acte de deces, însă și acesta doar joi și sâmbătă.

Angelica Rus – purtător de cuvânt Primăria Lugoj

În perioada 15-17 august în instuție nu se vor desfășura activități de ralații cu publicul la niciunul dinte birouri, activitatea fiind reluată luni, 20 august.  Joi, 16 august și sâmbătă, 18 august se vor desfășura activități de relații cu publicul la Compartimentul Stare Civilă între orele 9 și 11doar pentru preluare și eliberare acte de deces

Potrivit deciziei guvernului, cele două zile nelucrătoare vor fi recuperate fie pe 25 august și pe 1 septembrie, adică în cele două zile de sâmbătă care urmează și în regim de program normal, fie prin prelungirea programului de lucru până în 7 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *