Connect with us

Ce cauti astazi ?

De Vizitat

Bulgaria renunţă la certificatul verde și primeşte turiştii nevaccinaţi din România

Începând de miercuri 13 aprilie, persoanele care sosesc în Bulgaria din Macedonia de Nord, Turcia, România, Serbia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Israel şi Egipt nu vor mai trebui să prezinte un certificat european valid privind COVID-19 care să ateste vaccinarea sau trecerea prin boală, conform romaniatv.net.

Bijuterii Magazin Big MagUn ordin în acest sens a fost emis de ministrul Sănătăţii, Asena Serbezova, potrivit unui comunicat de presă al ministerului.

Bulgaria – una dintre țările cu cea mai mică rată de vaccinare anti-COVID – va renunţa, din 20 martie, la obligativitatea certificatului verde COVID care permite accesul la mall, la restaurant și în alte spații publice, a anunțat premierul Kiril Petkov, citat de Reuters.

Personalul NATO care participă la sesiuni internaţionale de pregătire şi contingente multinaţionale, precum şi civilii care îi însoţesc, nu vor trebui să prezinte un certificat care să ateste vaccinarea sau trecerea prin boală, indiferent de ţara din care vin.

Bulgaria – una dintre țările cu cea mai mică rată de vaccinare anti-COVID – renunţase deja, din 20 martie, la obligativitatea certificatului verde COVID care permite accesul la mall, la restaurant și în alte spații publice.
Certificatul COVID, care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea negativă, a fost impus în Bulgaria în octombrie 2021 pentru accesul în spațiile publice și a generat o serie de proteste.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...