Călin Dobra îi cere demisia lui Francisc Boldea, pentru a reforma PSD Lugoj

Lugojeanul Călin Dobra, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, din partea PSD, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tranșant prin care îi cere fostului primar Francisc Boldea să se retragă și din funcția de președinte de la filiala lugojeană. Dobra spune că rezultatul de la alegeri arată clar că s-a încheiat o etapă. Social-democratul îi mulțumește colegului său pentru activitate și susține că PSD Lugoj trebuie să facă o altă politică, cu o altă echipă.

Iată, mai jos, tot mesajul lui Călin Dobra.

„PSD Lugoj, decizii pentru viitor

Alegerile locale au arătat foarte clar că lugojenii își doresc o nouă perspectivă. Una care nu le-a fost oferită în ultimii patru ani. starshiners.ro Îndepărtarea de cetățenii, refuzul constant de a vedea realitatea și autoizolarea au fost doar câteva dintre cauze.

Acum, însă, trebuie ca social-democrația să renască în Lugoj, iar PSD să devină principala opoziție la actuala conducere locală, prin consilierii săi municipali, care trebuie să privească spre viitorul orașului și nu spre trecutul său.

Consider că era normal ca primarul în funcție să își joace șansa până la capăt. Însă, rezultatul nu este unul care să ne bucure, ba din contră, și ne arată clar că s-a încheiat o etapă pentru Lugoj.

Sper ca acest final să fie tratat cu luciditate, nu cu orgoliu, pentru că urmează o perioadă în care trebuie să construim, nu să demolăm.

Îi mulțumesc domnului Francisc Boldea pentru dedicarea sa din toți acești ani, însă PSD Lugoj trebuie să își propună o altfel de politică pentru viitor, cu o echipă nouă și consilieri locali aplecați asupra nevoilor cetățenilor.”

Francisc Boldea îi bate obrazul lui Călin Dobra, după ce vicepreședintele PSD Timiș a postat mesajul pe pagina sa de Facebook,

„Am condus trei mandate municipiul Lugoj și datorită mie Dobra și ceilalți au obținut posturi frumoase la județ. Îi cer același lucru, că ne-a făcut de rușine. Eu am terminat pe locul doi, el a terminat pe locul trei. PSD Lugoj a terminat pe locul doi. Eu sper să nu se amestece și aici, să-și vadă de treaba lui în județ. E prima dată când s-a înscris și el la un concurs nominal. Până acum, toată viața lui a fost doar pe liste. Eu, de trei ori am câștigat numai individual. Dânsul niciodată nu a făcut nimic pe numele lui. 40 la sută Nica și 18 la sută Dobra, e cea mai mare rușine pentru PSD, la prima candidatură a lui Dobra. Noi am câștigat cu Grindeanu în 2016, am câștigat cu Bojin în 2012. Eu am câștigat de trei ori, nu am câștigat a patra oară, dar avem patru consilieri pe oraș, Timișoara are doar trei. Să-și dea el demisia, că eu am câștigat de teri ori, el a pierdut de prima dată, datorită mie a ajuns la județ”, a declarat Francisc Boldea pentru Lugojeanul.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *