CAMPANIE PENTRU ADOPȚIE ȘI PLASAMENT

Alianța Română Fără Orfani a demarat de astăzi o campanie la Lugoj, prin care se încercă sensibilizarea oamenilor în legătură cu problematica adopției. Astfel că dacă ați trecut prin centrul orașului astăzi, foarte probabil ați fost abordat să completați un chestionar legat de această vastă problemă a adopției.  Chestionarea cetățenilor va continua până miercuri, urmând ca joi, de la ora 19, la Școala Gimnazială Anișoara Odeanu să se desfășoare o întâlnire informativă despre adopție și plasament. La întâlnirea va lua parte și Baron Howerton, președintele Berean Ministries of Romans, societatea afiliată Alianței Române fără Orfani.

Baron Howerton, președinte Berean Ministries of Romans:

Împreună cu Alianța România fără Orfani facem o campanie în care cerem părerea oamenilor din Lugoj despre adopție. Ideea este de a conștientiza lumea de a adopta copii cu o anumită traumă.  Campania a început astăzi, 11 iunie, în centrul orașului. Facem un sondaj de la 10 dimineața până la 18 după amiaza luni, marți și miercuri, iar apoi joi seara, de la ora 19, la Școala 6 vom avea o întâlnire în care vom invita oameni interesați de a afla mai multe informații despre adopție.

 Însuși Baron Hoerton are o poveste de viață specială. Cetățean american fiind, a adoptat doi copii români, oferindu-le un cămin și șansa de a trăi într-o familie. Pentru că, în concepția lui Baron, familia este locul unde copilul se poate dezvolta frumos.

Baron Howerton,  președinte Berean Ministries of Romans:

Povestea mea este că am adoptat doi români și trăind cu ei de 7 ani știu că locul potrivit de a trăi pentru fiecare copil, indiferent de situația lui financiară este să fie într-o familie. Familia este locul unde Dumnezeu își dorește ca acești copii să crească și acolo credem că este mai bine pentru fiecare copil.

 În județul Timiș sunt aproximativ 2300 de copii aflați în sistemul de protecție, iar copiii care se recuperează cel mai bine sunt cei plasați la o persoană sau o familie care dorește să îi adopte dacă devin adoptabili.

s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *