CANALIZARE ÎNFUNDATĂ CU GUNOAIE

Lugojenii nu mai știu cum să se debaraseze de gunoaie, așa că au ajuns să le arunce și în rețelele de canalizare. Angajații societății Meridian 22 sunt mereu solicitați să le desfunde. Cele mai multe intervenții de acest fel sunt pe Aleea Pinilor în cartierul Micro I.  Această alee a devenit în ultimele luni campioana intervențiilor pentru debarasarea gunoaielor din canalizare. Meridian 22 anunță că va lua anumite măsuri pentru a-i depista pe cei care fac aceste gesturi, iar în ultimă instanță operatorul a anunțat că va trimite facturile de plată asociației de proprietari.

Florin Iovescu, director interimar Meridan 22:

De trei săptămâni de zile oamenii de la societatea noastră sunt prezenți aproape zilnic pe Aleea Pinilor și în Micro 1 și curăță și scot cârpele din tuburile de canalizare. Pentru a rezolva această problemă am luat legătura cu președintele Asociației , iar pe viitor ca să nu sufere toți locuitorii din Micro 1, ne vom gândi la o soluție tehnică, în sensul că vom instala grătare la fiecare scară de bloc, pentru a vedea efectiv din cauza căror locuitori de la blocuri se înfundă toate tuburile de canalizare. Mai departe, dacă nu se va rezolva această situație, vom trece efectiv la a factura contravaluarea prestației care se execută de societatea noastră

Avariile din acest cartier îngreunează activitatea zilnică a Meridianului de întreținere a sistemului municipal de alimentare cu apă și de canalizare.

Florin Iovescu, director interimar Meridan 22:

Toate aceste intervenții cu caracter conjunctural să zic așa, implică și generează niște costuri pentru societatea noastră. În primul rând, deplasarea utilajelor, și deplasarea salariaților acolo. Toate aceste resurse ar putea fi dirijate pentru a rezolva cu adevărat problemele care sunt la nivelul orașului, vis-a- vis  de presiune și vis-a-vis de curățarea canalizării în restul orașului

Blocarea canalizării din oraș cu obiecte de vestimentație sau cu cârpe este o obișnuință a ultimilor ani. Cele mai dese probleme se înregistrează la blocurile unde sunt mai mulți chiriași, iar lipsa de bun simț costă. Atât Meridian 22, cât și administrația locală trebuie să aloce sume importante pentru a acoperi pierderile cauzate de gesturile unor persoane iresponsabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *