Cânt și joc, pentru mama mea

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și Ansamblul de Copii și Tineret ”Lugojana” invită lugojenii la tradiționalul spectacol de Ziua Femeii, ”Cânt și joc pentru mama mea”.

Spectacolul va avea loc joi, 5 martie, de la ora 18, la Sala Tea­trului Municipal ”Traian Gro­ză­ves­cu”.

”Este ediția a XV-a a acestei manifestări. Prin acest spectacol, păstrăm tradiția și, în același timp, lansăm în premieră o nouă generație de dansatori. Cu totul, sunt 14 copii – șapte perechi, cu vârste cu­prin­se între 8 și 12 ani, care vor interpreta jocuri din zona de câmpie și din Banatul montan”, ne-a declarat maestrul coregraf Puiu Munteanu, organizatorul specta­co­lu­lui și realizatorul concepției co­regrafice.

Soliști vocali sunt Andreea Farcaș, Daiana Țofei, Alexia Sîrbu, Minodora Cadar, Cristina Co­neru, Andreea Roșu, Ronaldinio Biro și Larisa Biro. Instrumentiști sunt Bogdan Munteanu și Andrei Roșu, la acordeon și Edi Bulciu, la saxofon. Invitat special este cunoscutul și îndrăgitul solist Dorin Biriș Coșbuc.

Își dă concursul orchestra Ansamblului ”Lugojana” (conduce­rea muzicală: Ionel Groza). Biletele pentru spectacol se găsesc la agenția de bilete a Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” din Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

Site partener – Stiri 24 PLUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *