CAPTIVĂ ÎN CONTAINERUL CU HAINE

Pompierii din Timișoara au avut parte de o operațiune mai deosebită în noaptea de duminică spre luni. Aceștia au recuperat o tânără rămasă captivă într-un container pentru colectarea de haine donate de timișoreni pentru nevoiași. Incidentul s-a petrecut în Piața Bălcescu. Din spusele tinerei, acesta nu voia să sustragă haine, ci doar căuta un loc unde să doarmă. Speriată că nu a mai putut să iasă, femeia a bătut cu pumnii și cu picioarele în pereții containerului până când a fost auzită de un trecător care a sunat la 112.

Ce făceați în containerul de haine? Am venit să dorm. Aici în container? Da. Și pe unde ați intrat? Pe aici. Arătați-mi cum ați făcut? Am tras asta și m-am băgat pe aici. Nu e prea mic spațiul? M-am ghemuit. De când stați înăuntru. Nu mai știu. Ați vrut să luați și haine sau doar să dormiți? Nu, să dorm. Ați mai dormit în container? Da. Tot aici? Nu, asta-i a doua oară. Cum ați ieșit data trecută? Nu erau cu din astea. Câți ani aveți? 23. Și nu aveți casă unde să stați? De unde?

Femeia, care a mărturist că nu este pentru prima dată când doarme într-un container cu haine nu a dorit să fie transportată la spital pentru consult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *