Capturat la vamă! Traficantul de droguri, încerca să aducă în ţară cannabis

Procurorii DIICOT au prins în flagrant un bărbat care încerca să introducă în ţară, substanţe interzise, fiind acuzat acum de trafic international şi intern de droguri de risc.

Individul era de mai mult timp în atenţia anchetatorilor arădeni, care aveau informaţii despre activitatea lui infracţională.

“În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare”, transmite DIICOT Arad.

Incaltaminte Sport Dama Sandale Slapi Papuci VaraAstfel că astăzi, procurorii l-au prins pe bărbat în flagrant, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis.

Individul a fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore, iar în această după-amiază a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii de la Tribunalul Arad au fost de acord cu această măsură, ca urmare bărbatul a fost dus în arest, pentru o perioadă de 30 de zile.

El este cercetat pentru trafic international de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.



sursadevest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *