CASA DE CULTURĂ, ÎNCHISĂ TEMPORAR – 20 NOIEMBRIE

Din cauza nenumăratelor controale pe care pompierii le-au efectuat de la tragedia din clubul Colectiv încoace, reprezentanții Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj vor să se asigure că o asemenea catastrofă nu se va mai repeta, astfel că cea mai mare sală de spectacole din municipiu își suspendă activitatea în următoarea perioadă. Conducerea instituției a luat decizia de a pune la punct și moderniza rețeaua de hidranți și cea a iluminatului de siguranță.
Iosif Crăciunescu, director Casa de Cultură a Sindicatelor:
În această perioadă executăm nişte lucrări pentru a pune la punct PSI hidranţii, respectiv iluminatul de siguranţă. Iluminatul de siguranţă funcţionează după o tehnologie depăşită din anii 1970 iar acum îl modernizăm, îl automatizăm cu tehnologia de la această dată. În ceea ce priveşte hidranţii, am executat un bypass pentru a avea suficient debit şi presiune la hidranţii din întreaga casă de cultură şi considerăm că în două, trei săptămâni maxim, aceste lucrări vor fi terminate şi putem relua activitatea
Din cauza măsurii, două evenimente care urmau să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor în aceste zile au fost mutate la Teatrul Municipal Traian Grozavescu. Este vorba despre un  spectacol de stand up adus la Lugoj de clubul Interact şi de ultimul bal al bobocilor din acest sezon, cel de la Universitatea Europeană Drăgan, programat vinerea viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *