Connect with us

Hi, what are you looking for?

Concerte și Spectacole

Ce se întâmplă cu festivalul DISKOteka de la Timişoara?

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri desfășurate la Timișoara a fost ”DISKOteka”, care a reușit să strângă numeroși iubitori ai muzicii din anii 80 și 90.

Dat fiind succesul înregistrat anterior, era preconizată o nouă ediție, chiar în acest an, care însă a trebuit să fie amânată.

publivest anunturi gratuite apartamente case autoIată ce a transmis timișoreanul Călin Petrescu, organizatorul evenimentului:

”Așa cum toate festivalurile mari au fost amânate pentru 2022, date fiind condițiile pandemice actuale și faptului că desfășurarea evenimentelor este interzisă prin lege, nici DISKOteka Festival nu poate avea loc în 2021. Știm cât de mult ați așteptat întâlnirea cu cel mai mare festival muzical din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90.

Am tot sperat ca întâlnirea cu tinerețea veșnică va fi posibilă anul acesta, după ce, anul trecut, am fost nevoiți să amânăm manifestarea. Din păcate, ne vedem nevoiți să vă dăm întâlnire abia în 2022, de 1 Mai, așa cum v-am obișnuit. Și tot pe stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara. Am ales 1 Mai, pentru că reprezintă nostalgia unor vremuri în care muzica era modalitatea noastră de a evada din cenușiu spre o primăvară colorată iar Timișoara – pentru că de aici a pornit ideea de libertate și pentru că aici am derulat cu mare succes DISKOteka Festival.

Din respect pentru voi, prietenii noștri minunați, mai amânăm cu un an momentul revederii. Toate biletele rămân valabile, ca și gândurile noastre cele mai bune și urările de bine și de frumos în viață”

Banner Bijuterii din Argint BIg Magrenasterea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...