Connect with us

Ce cauti astazi ?

Evenimente

Ce va face cu banii câștigați, câștigătorul de la Românii au Talent

Al zecelea sezon al emisiunii ”Românii au Talent l-a avut învingător pe Radu Palaniţă, un mecanic auto în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a uimit întreg publicul cu talentul său și a reușit să câștige premiul cel mare.

Mecanicul auto l-a surprins pe Florin Călinescu, care a apăsat Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor și a câştigat marele premiu de 120.000 de euro. Radu Palaniţă  a dezvăluit, într-un interviu pentru „Adevărul“, ce va face cu banii câştigaţi și ce se va întâmpla cu job-ul lui odată cu debutul în muzică.

Colanti Bumbac Dama Treisfert Sport Modele NoiSe pare că cea mai mare investiție a mecanicului va fi o casă, deoarece până în prezent, acesta a locuit cu chirie.

„Pentru mine, cea mai importantă investiţie va fi să-mi cumpăr o casă, momentan stau în chirie, aşa că-mi va asigura un mare confort.

Apoi, cu o parte din bani vreau să-mi ajut familia şi o parte o voi folosi pentru a ajuta o familie care are nevoie de sprijin”, a declarat Radu.

Rămâne mecanic auto

Deşi muzica este marea sa pasiune, Radu Palaniţă spune că va lucra în continuare ca mecanic auto, meserie pe care a învăţat-o de la tatăl lui şi pe care o practică încă de la 14 ani.

„Am continuat să lucrez şi voi continua şi de acum înainte. Nu-mi doresc să renunţ la meseria mea. Dacă voi ajunge să am o carieră dezvoltată în zona de muzică, probabil voi lăsa meseria de mecanic pe planul doi.

Cu toate acestea, este o pasiune majoră şi ceea ce ştiu nu-mi poate lua nimeni pe mai departe”, a adăugat acesta.

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai. Pe locul doi, premiat cu 20.000 de euro, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani), iar locul trei, premiat cu 10.000 de euro, a fost ocupat de pianistul Mihai Ţigaret (13 ani).

capital.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...