Connect with us

Ce cauti astazi ?

Stiri

FOTO-VIDEO Cel mai performant RMN din vestul țării, se află de astăzi, la LUGOJ

Vineri, 22 octombrie a fost inaugurat, Centrul Medical de Diagnoză RMN-Lugoj, o importantă investiție in plan medical, atât de necesară pentru lugojeni dar și pentru întreaga zonă.

Centrul dispune de cel mai performant aparat RMN 3 Tesla din Vestul țării și este o investiție a medicului tunisian, Hadiji Souhaiel, președintele Ligii Tunisienilor, care a accesat fonduri europene prin programul Regio,55% din valoarea proiectului și 45%, participarea doctorului Hadiji Souhaiel.

De remarcat prezența la eveniment a excelenței Sale, doamna ambasador a Tunisiei Raja Jhinaoui Ben Ali, care în cuvântul său a felicitat pe doctorul Hadiji pentru efortul și munca depusă în realizarea acestei investiții și nu numai, subliniind aportul adus de acesta la sănătatea cetățenilor din comunitate.

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu a subliniat importanța unor astfel de investiții în sănătate, cu atât mai mult că aceasta este una privată, l-a felicitat pe dr.Hadiji  și l-a asigurat, că pentru tot ce a realizat, de cand este membru al comunității noastre, a câștigat, cu siguranță, încrederea lugojenilor.

La festivitatea de inaugurare a Centrului Medical de Diagnoză RMN-Lugoj au mai participat și au avut alocuțiuni, subprefectul de Timiș, Andrei Molnar, dr. Delia Barbu, președinta Colegiului Medicilor Stomatologi din jud. Timiș, Mihaela Cuțui vicepreședinta Colegiului Medicilor Stomatologi din județ, pe probleme de legislativ și Viorel Coifan, consilier al Președintelui CJT, reprezentanți ai CJArad, alte oficialități locale și județene.

Centru Medical de Diagnoză RMN-Lugoj este situat pe strada Timișoarei nr. 149 A (la parterul fostei fabrici Muschong),lângă intreprinderea Mondial.

Important de reținut este că începând cu 1 ianuarie anul viitor, Centru Medical de Diagnoză RMN-Lugoj  va avea contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș.

Vă invităm să vizionați, AICI un interviu interesant cu dr.Hadiji Souhaiel despre această investiție și cum puteți să beneficiați de acest aparat RMN, cât va costa o investigație, programul de lucru dar și ce facilități acordă doctorul tunisian, celor în nevoi sau cu o situație socială mai dificilă.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...