Centrul Misiunea ”Pâinea Vieții”, vine și anul acesta în ajutorul nevoiașilor.

Copil sau bătrân, nimeni nu ar trebui să se afle în situația de a nu avea ce pune pe masă de Crăciun. Din nefericire, atât în Lugoj cât și în împrejurimi sau în județul învecinat există zeci de familii care, fără ajutorul semenilor, își vor petrece Sărbătorile în lipsuri și nevoi.

În sprijinul lor vine și în acest an centrul Misiunea ”Pâinea Vieții”, care cu ajutorul volun­ta­rilor va aduce un licăr de speranța în viața celor nevoiași.

Bluze bumbac dama Modele Noi Big Mag”Dragii mei, ceea ce îmi propun și de aceste sărbători nu pot reuși decât cu ajutorul vostru. Așa cum sunteți și ați fost parte în multe alte proiecte ale mele, haideți să ne unim și sa aducem bucurie și anul acesta copiilor și bătrânilor cu nevoi speciale. Așa­dar, vă propun să adunăm ali­­mente și dulciuri pentru cei care sunt în imposibilitatea de a avea o masă normală de Săr­bă­tori. Ușa noastră este deschisă, pentru toți cei care simt cu noi”, transmite Teofil Ferciug, voluntar la Misiu­nea ”Pâinea Vieții”.

Do­na­țiile în alimente neperisabile (făină, ulei, conserve, orez, zahăr etc.) se strâng la centrul Misiunea ”Pâinea Vieții” de pe strada He­ren­deștiului, nr. 10. Cei care do­resc să facă o faptă bună îl pot contacta pe Teofil Ferciug și la nu­mărul de telefon 0755/124095.

Alimentele și orice alte obiec­te care vor fi donate vor fi se­lec­tate și puse în cutii, care vor ajunge la familiile nevoiașe din cartierul Mondial din Lugoj, Măguri, Vi­sag, Valeapai (jud. Ca­raș-Severin). Acțiunea se desfășoară până la data de 22 decembrie.
redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *