Connect with us

Ce cauti astazi ?

Publicitate

Cine ar putea să fie noul antrenor al lui PSG din sezonul viitor? Care sunt cele mai bune variante

Sezonul s-a încheiat în Franța, iar Mauricio Pochettino nu va mai continua pe Parc des Princes. Argentinianul a reușit să aducă un titlu la Paris și a dus echipa și în finala UEFA Champions League. Cu toate acestea, faptul că nu a câștigat trofeul european este considerat un eșec pentru o echipă la care să iei titlul este minimul necesar. Mai mult decât atât, Pochettino avea un stil de joc care nu se potrivea cu echipa pariziană. El cere foarte mult efort de la jucătorii săi și are nevoie de un pressing sufocant, ceea ce necesită un efort considerabil. Acest gen de efort nu este compatibil cu cei trei jucători din atacul lui PSG: Mbappe, Neymar și Messi.

Așadar plecarea lui Pochettino era iminentă și are sens, însă cine îi va lua locul? Pare că PSG este o gaură neagră a antrenorilor și că este aproape imposibil să gestionezi un vestiar plin de vedete. Dacă dorești, pariază pe fotbal și încearcă să ghicești cine va câștiga UEFA Champions League sezonul viitor. Ca să faci asta, trebuie să știi mai întâi ce șanse are una dintre marile puteri ale Europei, PSG. Totul depinde de cine va sta pe bancă.

Care sunt cele mai bune variante pentru banca parizienilor?

  1. Zinedine Zidane

Legendarul francez pare să fie cea mai bună variantă pentru PSG în acest moment. El are o experiență perfectă în UEFA Champions League: a reușit să câștige trofeul de trei ori consecutiv cu Real Madrid, o performanță istorică. Tocmai de aceea, pare evident ca PSG să se uite la Zizou ca fiind cea mai bună opțiune în acest moment. Zidane știe și să gestioneze un vestiar foarte complicat cum este cel al lui PSG. Cu siguranță îl va ajuta că și el a fost o legendă pe teren și va reuși să impună respectul necesar pentru a putea avea o influență pozitivă.

  1. Roberto Martinez

Martinez este una dintre variantele luate în calcul de conducerea pariziană dacă este să ne luăm după zvonurile din presă. Realitatea este că Martinez a reușit să închege un grup bun la naționala Belgiei, la care nu a obținut însă performanțele dorite. Până la urmă aceasta este cea mai bună generație din istoria Belgiei și nu a venit niciun trofeu până acum. Martinez are potențial și are un renume bun după treaba pe care a făcut-o în Premier League, dar ar fi un mare risc.

  1. Domenico Tedesco

Tedesco este unul dintre cei mai tineri și promițători antrenori din lumea fotbalului. Germano-italianul a impresionat pe toată lumea la Schalke și acum face o treabă excelentă și la RB Leipzig. Poate este momentul ca el să facă pasul decisiv către o echipă mai mare precum este PSG. Din nou, ar fi un risc, un antrenor așa tânăr într-un vestiar plin de vedete, dar are potențial uriaș.

Așadar, acestea sunt cele mai bune variante pe care le poate avea PSG în momentul de față, însă Zinedine Zidane pare să rămână principalul favorit.

sursă foto: unsplash.com

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...