Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, care “100% va trece”

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura, care “100% va trece” de votul Parlamentului.
“Vom depune o motiune de cenzura si aceasta motiune de cenzura va trece”, a declarat Marcel Ciolacu, intr-o emisiune la Antena 3.
Liderul social-democrat a mai declarat ca o prima forma a textului motiunii a fost deja creionata de senatorul Serban Nicolae si ca s-au strans, pana acum, 204 semnaturi de sustinere.

Bluze de Vara pentru Dama Magazin By You“Avem 204 semnaturi pana acum. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae”, a precizat Marcel Ciolacu.
Presedintele interimar al PSD a sustinut ca PSD va avea voturile suficiente sa treaca aceasta motiune de cenzura.
“Vom avea voturile suficiente sa treaca aceasta motiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc sa treaca aceasta motiune”, a afirmat presedintele interimar al PSD, care nu a avansat insa o data certa la care va fi depusa motiunea, ci doar a reamintit ca a anuntat faptul ca social-democratii nu o vor depune in timpul starii de alerta.Marcel Ciolacu a precizat, de asemenea, ca PSD si-a propus sa mearga la consultarile de la Cotroceni si cu o propunere de prim-ministru, dupa caderea Guvernului Orban.

“Vom prezenta si un program de guvernare pe termen scurt. Dorim sa mergem cu o propunere de prim-ministru, sustinuta de toate fortele politice. (…) Noi vom depune o motiune de cenzura si 100% aceasta motiune va trece”, a subliniat Ciolacu.
Intrebat cine este persoana luata in calcul de PSD pentru functia de premier, Marcel Ciolacu a spus ca este preferat, in acest moment, “un specialist in economie”.
“Romanii au inceput sa isi dea seama cu cine au de-a face. Guvernul este lipsit de credibilitate. (…) Prim-ministrul e un mincinos patologic. (…) Orban nu mai are niciun fel de credibilitate.

Presedintele Romaniei trebuie sa recunoasca acest esec politic numit Orban si sa ii ceara demisia. Ei (liberalii – n.r.) au facut din aceasta pandemie un joc politic si acum acest joc politic li se intoarce in cap. (…) Cred ca demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita”, a declarat Marcel Ciolacu.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *