Cocktailuri Molotov lângă sediul PSD Timişoara. Poliţia face verificări

Poliţiştii din Timiş au început joi o anchetă, după ce persoane necunoscute au aşezat mai multe sticle incendiare în apropierea sediului PSD Timişoara. Două dintre acestea s-au spart din cauza căldurii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Dacă vor fi prinşi, aceştia vor fi cercetaţi pentru ameninţare.

“Este vorba despre trei sticle incendiare, care au fost puse în faţa sediului PSD Timişoara şi două lângă sediul PSD. Două au fost sparte pentru că s-au supraîncălzit, nu sunt bunuri distruse, nu au fost afectată nicio persoană, nu a fost o explozie, iar poliţistii s-au sesizat din oficiu pentru ameninţare şi fac verificări in rem”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Iniţial, reprezentanţii PSD Timiş nu au putut fi contactaţi, apoi a reacţionat Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

”Condamn acest incident. În Timişoara nu am avut parte de astfel de evenimente. Sunt ferm convins că este un incident izolat, am sesizat organele abilitate, Poliţia, şi sunt ferm convins că îşi vor face treaba şi vor şi descoperi cine a provocat un astfel de incident, astfel încât să descurajăm continuarea acestor evenimente. Sunt camere de supraveghere în zonă şi sunt ferm convins că Inspectoratul de Poliţie a avut acces la aceste camere şi îi va descoperi pe cei care nu au alte lucruri de făcut, decât să provoace astfel de incidente”, a declara pentru MEDIAFAX, Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş.

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *