Coloane de autocamioane la intrarea în Ungaria.

Sunt din nou timpi mari de așteptare la punctele de trecere a frontierei Nădlac 2 autostradă și Vărșand, din județul Arad, pentru camioanele care doresc să intre în Ungaria.

Circulața autoturismelor, microbuzelor sau autocarelor se desfăşoară în condiţii normale, fără timpi mari de aşteptare.

bluze cu gluga barbati Magazin BIG MagConform Poliţiei de Frontieră Române, în cazul camioanelor, la Nădlac 2 se aşteaptă până la 150 de minute, iar la Vărşand se aşteaptă 90 de minute din cauza unui număr mare de mijloace de transport marfă prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară.

Şoferii de TIR care sunt în coloană pe autostradă, se plâng însă așteaptă mai mult decât menţionează autorităţile, iar timpii reași de așteptare depășesc 3 ore.

Autoritățile române au luat măsuri speciale și au deschis mai multe căi de ieșire din țară.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Laura Beatrice Bondar, poliţia de Frontieră Română a alocat personal pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, dar numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de poliţişti repartizaţi de partea ungară.

Autorităţile de frontieră române au solicitat celor din Ungaria să aloce personal suplimentar, pentru a se forma echipe comune în vederea deschiderii mai multor artere de control.radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *