CONCERT AL CORULUI “ION VIDU”

Corul „Ion Vidu”, sub bagheta dirijorului său, prof. dr. Lucian Onița, va oferi publicului lugojean un program special care va include piese cu specific pascal, dar şi compoziţii religioase celebre ale unor autori români şi universali. Evenimentul va avea loc duminică, 5 mai cu începere de la orele 18, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj și este dedicat oricărui lugojean care timp de o oră și jumătate dorește să se bucure de piese religioase, dedicate Sărbătorilor de Paște.

Emanuel Cebzan, referent al Corului Ion Vidu:

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj organizează cu prilejul sărbătorilor pascale un concert susținut de Corul Ion Vidu, sub bagheta dirijorală a profesorului doctor Lucian Onița. Concertul va avea loc pe 5 mai la Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, de la ora 18. Repertoriul cuprinde piese cu specific pascal și piese religioase și piese religioase din repertoriul universal clasic

Soliştii concertului vor fi sopranele Ioana Mia Iuga și Maria Virginia Onița, tenorul Daniel Zah şi baritonii Alexandru Şuca și Bogdan Sărăcin.
Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *