Connect with us

Ce cauti astazi ?

Concerte și Spectacole

Concert-spectacol de Crăciun organizat de Casa de Cultură a Municipiului Lugoj

După o pauză de doi ani, Casa de Cultură a Municipiului Lugoj organizează, din nou, un Concert-spectacol de Crăciun, oferit publicului lugojean cu prilejul Sărbătorii nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și Zilei Lugojului.

Evenimentul va avea loc marți, 20 decembrie 2022, de la ora 19.00, la Sala de spectacole a Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu”.

Bijuterii din Argint BIg MagAnul acesta, în cadrul concertului prezentat de Corul ,,Ion Vidu”, dirijat de Alexandru Șuca, vor urca pe scenă și actori ai Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu”, care vor prezenta momente deosebite din lirica unor autori români, aducând astfel în fața celor prezenți o caldă ,,Poveste de Crăciun” cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

În program, cântece și colinde românești  de Crăciun, compoziții ale cunoscuților compozitori Gheorghe Cucu, Alexandru Podoleanu, Ioan D. Chirescu, Ion Costescu, Dumitru Georgescu-Kiriac, Remus Georgescu, Achim Stoia, Stelian Olariu, Anton Pann, Alexandru Pașcanu, Sabin Drăgoi, TimoteiPopovici, Valentin Teodorian, Nicolae Lungu, Francisc Hubic, Gheorghe Budiș și Emil Monția.

Soliștii concertului vor fi sopranele Sorina Neacșu și Adriana Pătru și baritonii Bogdan Sărăcin, Samuel Constantin și Andrei Sărăcuți.

Vor interpreta actorii Ileana Nemecsek-Căprariu, Lăcrămioara Bercean, Maria Rogobete, Loredana Lupescu și Maria Voronca.

Regia și scenografia spectacolului: Maria Voronca.

Intrarea la acest eveniment se face pe bază de invitații, care se pot obține de la Casieria Teatrului Municipal. Informații la telefonul 0751 167181.

parfumuri de firma barbatisursa: radiotimisoara.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...