Coronavirus, Placido Domingo internat în Mexic

Placido Domingo a aflat ca este infectat cu virusul COVID-19, in 22 martie.

Site-ul de informatii mexican Guerrero Quadratin a informat ca datorita agravarii starii sale de sanatate, marele tenor a fost internat in Clinica privata EL Prado din orasul Acapulco, in urma unor complicatii respiratorii.

Tenorul spaniol a confirmat boala, vorbind despre simptome usoare de gripa, inclusiv febra si tuse. Aflat la varsta de 79 de ani, Placido Domingo a fost plasat imediat in categoria persoanelor celor mai expuse riscurilor datorita posibilelor complicatii care ar putea aparea.

Acest lucru s-a si intamplat, starea lui deteriorandu-se rapid si necesitand internarea rapida in Clinica privata EL Prado din Acapulco.

Surse din familie s-au mai linistit cu privire la starea de sanatate a marelui tenor spaniol –  ”Este calm si primeste un tratament adecvat”.

Se pare ca Placido Domingo, ar fi trecut de cel mai critic moment al bolii, cel legat de problemele respiratorii si va fi externat peste cateva zile. Tenorul va trebui  sa stea sub observatie o perioada de timp. Astfel, acesta va locui, atat cat va fi necesar in vila sa din cartierul Brisas Guitarrón.

Placido Domingo a ajuns in Mexic, comform autoritatilor, in data de 13 martie cu un zbor privat, incepand sa acuze simptome pe data de 15 martie. Se pare ca tenorul a fost infectat in timpul unei petreceri organizate la Tequila, Jalisco, in onoarea omului de afaceri mexican Juan Domingo Beckmann si unde marele tenor a fost invitat. Dupa cateva zile si Juan Domingo Beckmann a fost anuntat ca este infectat cu coronavirus.


 
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *