CRIMĂ LA GARA DE NORD

Scene teribile marți după-amiază în zona depoului de la Gara de Nord din Timișoara. O femeie a fost ucisă pe o bancă din spatele dormitorului personalului CFR. Victima, în vârstă de 30 de ani, era angajată la firma ce curăța vagoanele de tren și stătea pe bancă împreună cu o prietenă, când fostul ei iubit s-a apropiat și a înjunghiat-o, apoi a fugit. Prietena femeii a țipat după ajutor, iar în scurt timp au sosit echipajele medicale și poliția. Din păcate, victima nu a mai putut fi salvată.

Față de mine a scos cuțitul și a înjunghiat-o pe loc. A fost într-o fracțiune de secundă. N-am apucat nici să o atenționez, nu am mai știut nici cum o cheamă, să îi spun numele. Am fugit să cer ajutor până la colț, unde erau fetele și când m-am întors era într-o baltă de sânge

Zeci de polițiști au pornit pe urmele criminalului, în timp ce colegii lor criminaliști au cercetat zona. Individul a fost capturat de polițiștii de la Transporturi Feroviare în această dimineață, după 15 ore de căutări. Bărbatul a fost descoperit în trenul Timișoara – Iasi, cu care intentiona să plece. A fost încătușat și dus la audieri.

Ce ai avut cu ea? Am fost gelos ? V-ați certat? De ce ai fost gelos? Pentru că o iubeam

Anchetatorii au descoperit că tânăra ucisă se despărțise de iubitul ei nu demult, iar bărbatul n-a putut accepta situatia. Și el lucrase la firma de curațenie până în urmă cu două luni când i se desfăcuse contractul de muncă și era șomer. Cei doi concubini aveau împreună un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *