Criminalul care a ucis o femeie la Timișoara a fost prins. Are 16 ani

Anchetă rapidă a polițiștilor timișoreni de la Serviciul de Investigații Criminale. Oamenii legii au reușit să pună mâna în numai câteva ore pe criminalul care a ucis o femeie pe strada Jean Monet din Timișoara. Ucigașul are 16 ani și a recunoscut fapta.

Ghete si Bocanti Barbati - Magazin BIG MagCITEȘTE ȘI: Județul Timiș, fruntaș la numărul cazurilor noi de coronavirus. Locul doi, după capitată.

Femeia de 38 de ani a fost ucisă joi seară pe strada Jean Monet din Timișoara. A fost atacată de tânărul de 16 ani, care a sugrumat-o, apoi i-a furat portofelul și telefonul mobil.

Polițiștii timișoreni au intrat imediat în alertă, joi seară în jurul orei 20, după ce un trecător a observat cadavrul femeii în iarbă, pe marginea drumului. Au făcut cercetare la fața locului, iar apoi au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere montate în zonă.

L-au văzut în imagini pe tânărul de 16 ani și au reușit să îl identifice rapid. Vineri, oamenii legii l-au ridicat pe adolescent din localitatea timișeană Moșnița Veche, acolo unde locuiește cu familia într-un container. Copilul a recunoscut crima și se află acum la audieri.
tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *