CSM Lugoj a încheiat cu un eşec turneul pe care l-a găzduit

Voleibalistele de la CSM Lugoj nu au putut repeta evoluţia din primul meci al turneului găzduit în sala „Ioan Kunst Ghermănescu” şi au cedat, 1-3, în faţa celor de la CS Medgidia. Gruparea de la malul mării este, de altfel, marea câştigătoare a turneului organizat în acest final de săptămână la Lugoj, cu două victorii din tot atâtea posibile.
Primul set a fost echilibrat doar în debut, după care Medgidia s-a desprins, treptat, la +5 sau chiar +7, până la 24-17, moment în care gazdele au câştigat 5 mingi consecutive, însă nu au putut schimba soarta setului, pierdut la 22.

snekersi femei modele noi Magazin BIG MagÎn actul secund, lucrurile au fost ceva mai clare, iar echipa de la malul mării s-a impus la 17, dar a pierdut teren în a treia secvenţă! Lugojul a intrat în joc şi s-a desprins chiar şi la 6 puncte la un moment dat, pentru 25-18 într-un final. Setul 4 a curs bine, la început, pentru fetele lui Segrt, care au avut 9-5, 16-12, însă au fost egalate la 18, moment decisiv, speculat mai bine de vizitatoare, care au închis meciul la 22.

La fel ca ieri, când s-au impus în faţa Voluntariului, 3-1, echipă care a fost depăşită în prima zi şi de CSM Lugoj, cu acelaşi scor, aceasta fiind de altfel singura victorie din actuala stagiune pentru timişence, care, vă reamintim, nu au luat parte la turneul II, de la Galaţi, din cauza problemelor de lot generate de coronavirus.

Meciurile jucate la Lugoj si transmise in direct se pot vizualiza pe pagina de facebook a CSM Lugoj – VOLEI

radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *