CSM LUGOJ CAUTĂ ANTRENOR PENTRU ECHIPA DE FOTBAL

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Lugoj a început demersurile de găsire a unui antrenor de fotbal care să-l înlocuiască pe Cosmin Petruescu, plecat la ASU Poli. Marius Maier, directorul clubului a dezvăluit că poartă tratative cu trei antrenori de renume pentru a prelua această funcție. Unul dintre numele vehiculate este cel al profesorul Tiberiu Brândescu care în prezent urmează cursul pentru a dobândi licența Pro.

Marius Maier, director CSM Lugoj:

Este antrenorul cu care ASU Poli a promovat în trei ani consecutivi din ligile inferioare până în Liga a II-a și un an de zile a fost antrenorul acestei formații în Liga a II-a. Este un profesor și un antrenor cu experiență, serios, ne-am dori o colaborare cu acesta în măsura în care va fi deacord și dânsul

 

Un alt antrenor cu care gruparea lugojeană poartă tratative este Alin Paleacu, fostul jucător al Politehnicii Timișoara și al Unirii Alba-Iulia în Liga I.

Marius Maier, director CSM Lugoj:

Are un număr de aproximativ 150- 200 de jocuri în Liga I. În momentul de față este antrenor la juniorii ACS Poli și având în vedere problemele apărute la Timișoara la acest club am înțeles că în momentul de față duce tratative pentru a prelua juniorii clubului Dumbrăvița, o echipă care vine tare din spate în ideea în care a câștigat Liga a IV-a în acest an și va participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Mai mult ca sigur vor fi prezenți în ediția următoare în Liga a III-a

 

O altă variantă pentru clubul lugojean ar fi Iosif Rotariu, însă acesta este ocupat cu acte de caritate și cu problemele de sănătate ale fiicei sale și dacă ar veni la Lugoj ar face-o împreună cu fratele său, Ilie Rotariu. Conducerea CSM Lugoj dorește cât mai repede un antrenor pe banca tehnică a echipei de fotbal, deoarece în jurul datei de 16 iulie se va relua pregătirea pentru viitorul sezon competițional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *