CSM Lugoj va evolua în „optimile” CEV Challenge Cup în Insulele Canare

Prezentă și în acest sezon pe tabloul CEV Challenge Cup, CSM Lugoj va evolua în optimile de finală, într-un turneu care va avea loc în Spania, în Las Palmas de Gran Canaria. Timișencele vor evolua tot împotriva grupării turcești THY Turkish Airlines Istanbul, într-o singură manșă.

Parfumuri Orifinale Barbati si FemeiÎn același turneu se întâlnesc gazdele din Gran Canaria și Vandeouvre Nancy, din Franța. După cele două jocuri, învingătoarele se întâlnesc în sferturi, pentru calificarea în semifinale. În urma tragerii la sorți, efectuată de către Confederația Europeană de Volei, turneul va avea loc în 14 – 16 decembrie, în Las Palmas de Gran Canaria, parte din Insulele Canare, în Oceanul Atlantic.
Până atunci, CSM Lugoj va găzdui, la finele săptămânii, al treilea turneu din Divizia A1, în sala „I.K. Ghermănescu”. Vineri, gazdele vor înfrunta CSO Voluntari, de la ora 18:30, apoi duminică vor sta față în față cu CS Medgidia, de la aceeași oră. Sâmbătă, gruparea de la malul mării va juca împotriva ilfovencelor. Toate partidele vor fi transmise, în direct, pe pagina de facebook a clubului lugojean.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *