Cu 219 km/h pe autostrada A1 Sibiu-Deva

În perioada 25 iunie – 1 iulie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere. În această perioadă, poliţiştii au depistat 43 de şoferi, cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani, care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi, deplasându-se cu viteze cuprinse între 181 kilometri la oră şi 219 kilometri la oră.

Viteza maximă a fost înregistrată pe autostrada A1 Sibiu-Deva, unde poliţiştii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, ce conducea cu viteza de 219 km/h.

Într-unul dintre cazuri, poliţiştii au depistat un conducător auto, care conducea fără a avea acest drept, iar altă persoană se deplasa pe banda de urgenţă a autostrăzii A2, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.

Toţi şoferii depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.464 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

În timpul acţiunilor în trafic, poliţiştii au depistat şi 10 persoane care conduceau pe autostrăzi, sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul Drager a indicat cea mai mare valoare de 0,85 mg/l în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *